Importanta Invieri Domnului Isus Hristos!


Isus Hristos a inviat in primul rand pentru ‘Persoana Sa’ caci daca el nu ar fi foat inviat si daca nu ar fi existat o inviere Isus ar fi fost un mincinos , si chear si ingerul care s-a aratat femeilor la mormant ar fi fost un mincinos. Iar Domnul in toata activitatea Sa a dat dovada de onestitate si adevar pentru ca el s-a declarant “Eu sunt  calea adevarul, si viata”.
Evangelistul Matei ne spune in capitolul 12 cu versetul 40 , caci cum a stat Iona in pantecele chitului asa si Isus  va sta trei zile in inima pamantului.  , Dar inainte de toate Domnul vorbeste despre moartea si invierea lui  in Matei 16:21. Invierea dovedeste ca Isus e un adevarat preot si tot ce-a spus el este adevarat si sa adeverit toate cuvintele lui.
Importanta Invieri lui a fost si pentru ‘Lucrarea Sa’ El a venit cu un scop precis in asta lume ca sa o Mantuiasca sa o ridice din groapa pacatului pe stanca dreptati  pe stanca harului, Avem o mare rascumparare Caci “Eu traiesc dar numai traiesc eu , ci Hristos traieste in mine” Galateni 2:20 .     Importanta Invieri lui este pentru noi o dovada ca Domnului Isus Hristos este Drept in fagaduinta lui caci a promis ca o sa invie, si asa a si fost .
Evangelia se bazeaza pe doua fapte : -Isus a murit
                                                         -Isus a inviat
Iar Importanta Invieri lui este ‘Dovada’ caci el a inviat sa aratat Mariei la mormant si apoi celor doi care mergeau spre Emaus , ucenicilor si altor oameni.

Domnul sa ne ajute sa marturisim despre invierea lui~Si Invierea lui Hristos sa ne fie de folos !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna Pastele pentru tine ? (2014)

Pacate mici si Pacate mari