Prima Dragoste . . .

 
Deoarece toti suntem plini de ravna si dragoste la inceputul impactului nostru cu Isus Hristos , vreau sa va spun ca aceasta prima dragoste este tot mai slab vizibila si simtita de noi Crestini Autentici din ziua de azi.
De ce ? Pentru ca incepe sa vina Satana cu tot felul de ganduri ispititoare la noi vine cu toate pe tava cum este o vorba , dar cu toate acestea sunt putini care nu ii cad in plasa . Dar sunt alti mai slabi care cedeaza pentru ca acea Dragoste  care a fost la inceput s-a dus si prin aceasta se intelege ca si relatia Mea cu Dumnezeu a trecut pe o treapta mai jos , si a crescut pacatul .,.  

Oare cum am putea noi sa ajungem la prima dragoste cand l-am Intalnit pe Dumnezeu?
Doar stand langa el si pazind poruncile lui , ascultand de el , si Pazindune de pacate  si zic ca Domnul sa ne ajute pe toti ! Sa  nu fugim de lumea dragi mei pentru ca poate lumea e in noi , si trebuie sa scoatem lumea din noi din casele noastre si mai ales din Bisericile noastre , caci in multe biserici a ajuns lumea si pacatele cu parere de rau o spun caci oameni nu mai stiu sa se bucure si numai este bucurie in biserica in ziua de azi . Oare De Ce ? O sa aflati in urmatorul articol pe care o sa-l scriu cu Ajutorul Domnului!


Doamne da-ne Tu putere sa stam langa tine orce ar veni asupra noastra sa ne punem increderea in tine Tatal Nostru din ceruri si akuta-ne sa te iubim  cu toata inima sis a iubim chear sip e dusmani nostril caci si tu Doamne iai iubit si ai Murit pe Crucea din Golgota pentru intreaga omenire ca prin jertfa ta de la Calvar pacatele noastre sa fie sterse si sa ne putem impaca cu tine , Binecuvanteaza Doamne Tara Romania  fa o trezire cum ai facut in Samaria si lumea sa te cunoasca pe deplin caci tu esti Acela care poti sa  dai fericirea si dragostea adevarata Toata Gloria sa fie a ta Tata Ceresc . Amin .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce inseamna Pastele pentru tine ? (2014)

Pacate mici si Pacate mari