‘Ce faci ?’ “Bine”



‘Ce faci ?’   “Bine”

De sute de personae utilizatori ai siteurilor de socializare folosesc un cuvant scurt  si la subiect dar cu o mare insemnatate si cu o esenta bogate .
In orce conversatie se salute prima data si apoi  se intreaba ‘ce faci ?’ iar raspunsul Care este ? Este un raspuns sec spus “bine” sau prescurtat “bn/bnp” dar de ce oare ne folosim de acest cuvant pentru a te  ascunde de mine si de alti te poti ascunde dar de unul singur care cunoaste orce gand care iti trece prin cap nu te poti ascunde si Acela este Dumnezeu cel care ne-a creat pe noi toti.             Am stat si am analizat Cuvantul lui Dumnezeu si am descoperit cateva Versete care cred ca o sa va zideasca inimile si o sa ne deie o viziune si o gandire mai  buna atunci cand folosim acest cuvant “bine”.
3 Ioan 1:11Preaiubitule, nu urma răul, ci binele. Cine face binele este din Dumnezeu; cine face răul n-a văzut pe Dumnezeu.   Deci daca spui ca esti bine inseamna ca esti din Dumnezeu  dar daca spui ca esti bine si cand colo tu nu esti esti trist/suparat/dezamagit/fara puteri(s.a), atunci inseamna ca te-ai alipit de rau. 2 Corinteni 5:10 Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut când trăia în trup.
Asa ca sa nu confundam eticheta cu ambalajul pentru ca de multe ori avem pe fata o eticheta frumoasa , zambitoare , simpatica, dar cea ce contine ambalajul este foarte diferit dupa cum spunea versetul de mai sus din Corinteni, caci vom fi prezentati inaintea Scaunului de judecata pentru a ne primi rasplata fiecare daca Bine ai facut inseamna ca esti Bineai poti sa spu ca ai o stare de spirit buna, dar daca nu faci binele te alipesti de rau si Dumnezeu nu poate locui in tine . De ce ? poate te intrebi cum asa sa nu poata locui pentru ca toti gresim pacatuim , o sa ma rog pentru iertarea pacatelor mele si o sa fiu iertat/a … NU e asa . “Sa pacatuim mereu sa se imulteasca harul ?” (har insemnand Mila)”Nicdecum” Pentru ca noi suntem Templele Duhului Sfant si el nu poate sta in locuri murdare in locuri mincinoase , deci sa ne gandim de doua ori cand suntem intrebati “ce faci?” sa ne gandim la raspuns ‘oare ce sa zic sa zic BINE? sunt eu oare bine ?’ Eu asa fac si va indemn si e voi dragi mei sa face-ti la fel pentru ca si aceasta ar fi o minciona daca am cataloga’o dupa Biblie pentru ca intr-un mod mintim ca suntem bine si noi nu suntem;
Dumnezeu sa ne ajute sa ne gandim mai mult la El, sa facem binele ca sa punem spune cu tarie sunt BINE frate David Slava Domnului ! Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei care citit aceste versuri!      Si as fi curios sa vad parerile voastre mai jos sa comentati aceasta discutie!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pacate mici si Pacate mari

Ce inseamna Pastele pentru tine ? (2014)