Petrecere , viata , foc , lacrimi , lumina , sfarsit. ?


Ioan 12: 25 Cine îşi iubeşte viaţa, o va pierde; şi cine îşi urăşte viaţa în lumea aceasta,
o va păstra pentru viaţa vesnica.

Din cauza ca omenirea este construita in asa fel incat sa traga spre pacat noi oameni avem tendinta sa credem mereu ca pacatul este bine primit pentru ca apoi urmeaza o perioada de smerenie de plans si apoi totul se sterge cu buretele, dar din punct de vedere Scriptural suntem indemnati si avertizati prin versetul“Sa pacatuim mereu sa se inmulteasca Harul ? Nicidecum , daca totus ati pacatuit exista la Tatal un Mijlocitor” 

Vedem in verset caci spune “dar daca ati pacatuit” asta presupune caci pacatul trebuie sa fie departe de noi doar daca daca si iar daca , firea asta pamanteasca mereu vrea sa ne doboare sa ne duca in pragul disperari si al pacatului.
Pentru multi din oameni de pe intregul glob pamantesc viata se invarte mereu pe langa Petrecere , orce ocazie , orce timp liber , si orce privilegiu trebuie sa existe un mod de bucurie a Satanei , am auzit si am stat cu multi oameni de vorba iar ei pun mare accent pe o vorba “O Viata am sa o traiesc cum doresc in toate placerile mele” Am intrebat pe cineva ce inseamna pentru el cuvantul Viata , si raspunsul a fost “Spiritul de putere , de implinire si de placere” pentru faptul ca Viata  este o continua placere trebuie sa fie o continua Petrecere . Dar in cele din urma vedem si stim ca tot ce cauta omul gaseste si tot ce planuieste nu este intodeauna cum vrea el , pentru ca intr-o lume extrem de diferita de aceasta este un Foc niciodata dar niciodata nu se stinge . Acel Foc care a mistuit zeci de oameni intr-un club din Bucuresti, dar acel Foc se stinsese numai cu apa si spuma, dar unde sunt sufletele lor nu mai are acces apa si spuma acolo ci doar jarul…  Lacrimi au curs multe pentru ei , din pacate spun aceasta vorba dar e adevarata s-a plans in’zadar pentru demoni, pentru ca ei aveau Viata inainte sa-l cunoasca sa-l caute pe cel care le-a dat Viata dar din cele din urma Satan a mai castigat cateva zeci de suflete in ogorul sau care arde ne-conditionat pe o perioada nedeterminata vesnic.    In cele din urma o mare Lumina se arata pentru poporul lui Dumnezeu care se inchina Lui in  Duh si Adevar si tot odata cei care-l urmeaza pe Isus Hristos trebuie sa fie o mica Lumina pentru marea Lumina care o sa vina pentru ca “Cel ce vine va veni si nu va zabovi” Cand Domnul va veni aceasta Viata traita aici pe pamant o vom uita fiindca “Ne va sterge orice lacrima din ochiul nostru”  

Ioan 12 : 36 Cîtă vreme aveţi lumina printre voi, credeţi în lumină, ca să fiţi fii ai luminii.
 Lumina exista ne dovedeste Biblia acest fapt si chiar Domnul Isus spune in acest verset minunat sa credem , pentru a putea Lumina bezna intunericului care are sa vina peste Romania , si mai apoi peste lumea intreaga , pentru ca Sfarsitul erei noastre este mai aproape ca niciodata , El va veni sa-si rapeasca mireasa la cer dar pentru acest Sfarsit trebuie ca inainte de el sa fim cu candela plina pentru ca magazinul se va inchide Harul se va lua , va veni vremea cand doar cei insemnati de Satan vor mai avea acces la magazine dar noi ne bizuim pe El pe Isus Emanuel pentru ca el va fi todeauna cu noi pana la Sfarsitul acestui veac .
Am nadejdea si speranta caci intr-o buna zi voi sta la masa cu Avram Isac cu cei douazeci si patru de batrani cu Arhangeli cu Serafimi si cei mai minunat cu Dumnezeu si cu Isus Hristos . Slava lauda noastra pe de pamant sa se intrepte spre Dumnezeu ne-incetat de acum si pana la Sfarsitul vieti noastre . Amin . ! .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pacate mici si Pacate mari

Mos Craciun impostorul cel mare...