Sursa de iubire


Intr-o zi un Pastor spunea in predica lui caci Domnul este o sursa foarte mare de binecuvantare si de belsug , Si atunci mam intrebat oare ce vrea sa zica ..?

Dar  aproape la sfarsitul predici  raspunsul a venit si fratele a spus caci Dumnezeu este Sursa de iubire deoarece a trimis pe Fiul sau Hristos Isus in lumea noastra smerit sa se nasca intr-o iesle, iar mai apoi sa fie batjocorit si rastignit pe Cruce.  Dar printre altele mai zicea caci Dumnezeu este si un Izvor de bunatate care ne copleseste cu bunatatea lui care si-o arata in fiecare zi fata de noi caci ne da putere sa ne sculam din paturile nostre si ne da izbanda in toate lucrurile si in orce moment.

Psalmul 1 : 3 : “ El este ca un pom sadit langa un izvor de apa care is da rodul la vremea lui si ale carui frunze nu se vestejesc ”

Noi suntem saditi langa un Izvor acesta fiind o ‘Sursa’ din care trebuie sa ne alimentam sa aducem rod in rimul rand ca frunzele noastre sa fie verzi  nu uscate.

Domnul sa ne ajute ca sa-l putem iubi pe Domnul nostru care sa Jertfit pentru noi , si sa nu uitam  sa-I multumim pentru ca Sursa lui de Bunatate nu sa sfarsit si nu se va sfarsi niciodata,.,

Psalmul 125 : 1 : “Cei ce se incred in Domnul sunt ca Muntele Sionului care nu se clatina ci sta intarit pe vecie”




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pacate mici si Pacate mari

Mos Craciun impostorul cel mare...