Ce inseamna Pastele pentru tine ? (2014)

Am pus intrebarea , mai multor persoane , ~Ce inseamna Pastele pentru tine ? Si ~Ce vei face de pasti?
Iar raspunsurile le voi posta mai jos :>:




Visan  ~  (Franta)
Pentru mine nu pot sa zic ca de pastele asta invie Isus Christos pentru ca Isus e mereu viu in viata mea cat despre mine eu pastele am sa-l sarbatoresc alaturi de familia mea alaturi de frati mei in domnul si alaturi de biserica.
Va doresc un paste fericit alaturi de cei dragi voua paste fericit si Domnul sa va binecuvinteze pe toti amin".


~


Gabriela  ~  (Moreni)
"Pastele pentru mine este cea mai importanta sarbatoare crestina deoarece reprezinta victoria vietii asupra mortii,a celor cu credinta curata si crearea unui nou legamant intre oameni si Dumnezeu semnat cu sangele lui Isus.
Domnul Isus s-a jertfit pt ca pacatele noastre sa fie iertate si noi sa putem intra in Imparatia Cerurilor   ( cu conditia sa ne lasam condusi de El si sa respectam Cuvantul Sau ).
Pastele trebuie sarbatorit cu multa bucurie alaturi de cei dragi aducand slava Domnului Isus.
Consider ca Pastele este sarbatoarea iubirii.
“Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe singurul Sau Fiu pentru ca ORICINE crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica” ( Ioan 3 :16 )".


~


                                                                   Valeria  ~   (Gherla)
"Pastele este o sarbatoare importanta pentru mine. Stiu ca Cineva s-a jertfit pentru mine dandu-si viata pe cruce pentru ca eu sa fiu mantuita si asta face ca Pastele sa aiba mare valoare pentru mine. Pastele ma duce cu gandul la Golgota si imi sensibilizeaza dargostea pentru Mantuitorul si Izbavitorul meu. De multe ori in rugaciune lacrimile curg in voie fara oprire la gandul ca El a suferut crunta moarte pentru mine... da pentru mine pacatoasa... In ziua de pasti aleg sa ma dus la biserica si sa sarbatoresc in famili".   

~


Madalin  ~ (Bucuresti)
"Pastele pentru fiecare om trebuie sa fie o zi in care ne amintim de suferintele Domnului isus o zi sfanta de rugaciune si de unire alaturi de familie si de frati o zi in care rugaciunea si cantarea sa atinga inima Domnului isus pastele nu inseamna bautura petreceri pastele inseamna smerenie. Multumire.si un punct in care fiecare din noi trebuie sa luom aminte sa ne iubim uni pe alti cum ne a iubit isus amin".  

~


Roxana  ~   (Timisoara)
"Pastele inseamna ori de cate ori sarbatoresti moartea Domnului si patimile Domnului isus nu invierea.Si mai inseamna in vechiul legamant iesirea din egipt a poporului Israel". Iar de paste voi merge la Biserica ma voi ruga si voi canta spre slava Domnului meu care a fost mor si a inviat!"

~


Mirela  ~  (Spania)
"Pastele pentru mine pentru tine a fost jertfit mielul fara cusur adica ISUS HRISTOS odata pentru tot deauna
 noi ne pregatim in fiecare zi sa-l putem intampina pe mielul fara cusur in fintenie si in curatie din inima fara datini si obiceuri".

Comentarii

  1. Acum la sfarsit sa vina si parerea mea ca asa sta frumos si bine...

    Dumnezeu Tatal cand la trimis pe Fiul Sau pe pamant la trimis din Dragoste pentru omenire, si tot asa din Iubirea lui imensa sa jertfit pentru noi, Acuma Pastile se poate sarbatori in multe feluri si in mai multe moduri .
    Dar pentru mine acest Paste are o mare valoare emotionala si spirituala pentru ca stau si ma gandesc cum Domnul nostru a Inviat asa instantaneu, fara sa rostogoleasca piatra care era pravalita la mormant deoparte; si totus el era Fiu de Dumnezeu dar a murit si cea ce conteaza e ca a si Inviat dupa cum ne spune si Biblia . Spun aceste cuvante pentru ca cu cateva zile in urma am mers la o Biserica Iehovista , am plecat cu varu meu pentru ca nu am mai fost niciodata la o asemenea Biserica si sa vedem cum is desfasoara ei programul de inchinare , . , Dar vreau sa va spun ca am ramas socat cand am auzit si vazut cea ce se intampla acolo , Cel care era la anvon , spunea caci intr-o seara ca aceasta Domnul a murit si este mort in veci vecilor, deci la ei Domnul a murit dar nu a Inviat , este o religie care este foarte populata de oameni si credibila in acelas rand pentru ca am vazut acolo oameni in toata firea maturi si totus dusi de nas de asfel de erezii, Domnul sa ne pazeasca de asemenea duhuri inselatoare!
    Sa revin la subiect Pastile pentru mine este esenta vieti mele pentru ca am Inviat impreuna cu Hristos si traiesc dar numai traiesc eu ci Hristos Dumnezeu traieste in mine.
    Cu ocazia acestei sarbatori minunate am sa merg la Biserica unde am sa-l slavesc pe Domnul meu care a murit si a inviat a treia zi supa Scripturi ..
    Fie ca aceasta sarbatoare sa ramana vesnic in mintea noastra si nu numai odata pe an cand se comemoreaza invierea lui ci sa ne gandit de cante ori avem ocazia la asta ..
    Dumnezue sa va binecuvanteze pe toti Harul lui sa fie revarsat peste fiinta voastra!

    HRISTOS A INVIAT!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Pacate mici si Pacate mari

Mos Craciun impostorul cel mare...