Biserica Politica.

Am dat acest titlu acestu-i articol pentru ca Biserica in care ar trebui citit Psalmi a ajuns Politica pe primul loc.
De ce ?   >  Pentru ca noi oameni suntem foarte usor furati de vantul aceste-I lumii murdare si ticaloase pentru ca orce ai face nu poti sa nu asculti sunetul lumi , sunetul trecatorilor ,., Dar tot odata pe plan spiritual trebuie sa ne gandim caci tot cea ce facem  aici pe pamant intr-o buna zi vom da socoteala pentru tot cea ce gandim , spunem , si privim. Dumnezeu doreste ca noi “Crestini” sa fim intelepti precum Solomon , caci el a cerut de la Dumnezeu doar un singur lucru ‘Intelepciune’ si fie ca Domnul sa ne-o deie fiecaruia dintre noi ca sa o punem in functiune in orce moment.
Biserica politica ? De ce acest titlu neobisnuit; Deoarece participand intr-o biserica la un program inainte de a se incepe progeamul frati au sustinut un interviu de presa (propiu zis) au discutat 30 de minute despre alegerile presedintelui Romaniei , in loc ca acest timp sa fie ocupat de cantare , sau rugaciune , au preferat ca astea sa le faca dupa politica dupa parerile lor contradictori si pareri discriminatoare.
Noi in ziua de azi trebuie sa ne rugam Domnului pentru ca el sa aleaga prin oameni , nu ca cea ce vrem noi sa se intample , caci Domnul priveste la inima omului nu la echipa de campanie . . . 

 Domnul sa aiba mila de noi toti pentru ca toti gresim inaintea lui , dar cea ce vreau sa spun este ca BISERICA este un locas Sfant , un loc unde este present Domnul Isus si Marea Putere a Duhului Sfant, de acea sa fim mai atenti fiecare dintre no ice subiecte abordam in bisericile din care facem parte ! ! !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pacate mici si Pacate mari

Ce inseamna Pastele pentru tine ? (2014)