Ce importanta are pentru tine venirea unui MANTUITOR pe pamant? De ce ?


O mare importanta pentru mine de exemplu , si sunt convins ca pentru toti de pe acest site este ca Dumnezeu s-a gandit pentru mine si pentru tine care citesti aceste versuri. . .
Si spun aceasta deoarece cuvantul Mantuitor in Dictionarul Limbi Romane inseamna : “cel care mantuieste” , “cel care salveaza” , “cel care vindeca” , si “cel care ne izbaveste de pacat” ; Toate aceste adjective arata ca venirea Mantuitorului ISUS HRISTOS este extreme de folositoare.

Dumnezeu l-a trimis pe fiul Sau in lumea noastra pentru doua motive bine intemeiate :

1.   Sa spele pacatele  tuturor oamenilor , sa moara pentru noi ca prin moartea lui sa avet trecere libera inaintea Tatalui Sau!
2.     Pentru ca sa arate lumi intregi calea adevarata a pocaintei, a smereniei si a dragostei supreme.

~Asadar personal pentru mine venirea Mantuitorului Isus Hristos este una foarte principala deoarece Eu eram pierdut in bezna pacatului dar prin venirea Fiului Sau in lume am primit o speranta , am gasit izvorul vieti din care ma alimentez in fiecare zi si ma gandesc la el in fiecare minut.
Daca Hristos nu ar fi venit pe pamant nu ar mai fi fost cine sa vindece cine sa mantuiasca si cine sa ierte pacatele , pentru mine este ceva minunat sa ma gandesc de cate ori am avut nevoie de El , a venit si ma ajutat . . .                            
     Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si Dumnezeu sa ne ajute sa intelegem cu toti De ce a venit Mantutorul ISUS HRISTOS pe pamant pentru noi!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pacate mici si Pacate mari

Ce inseamna Pastele pentru tine ? (2014)